کپسول فولادی 3 لیتری

۱۲,۲۰۰,۰۰۰ تومان

وضعیتناموجود
دسته بندی ها

کپسول فولادی در واقع مخزنی برای ذخیره و تخلیه گاز تحت فشار است. همان طور که از اسم این محصول مشخص است از فولاد ساخته شده است. گازهای مختلفی را می توان در این نوع کپسول ذخیره کرد که در این میان می توان به گازهای خنثی، قابل اشتعال، خورنده، اکسید کننده و سمی اشاره کرد. کاربرد اصلی کپسول فولادی 3 لیتری ذخیره گازهای فشار قوی است.

این کارایی مستلزم آن است که سیلندر دارای خواصی مانند مقاومت مکانیکی، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر ضربه باشد. در ادامه این مقاله قصد داریم اطلاعات جامع و کاملی درباره  کپسول فولادی 3 لیتری در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

موارد استفاده از سیلندرهای فولادی

کپسول های ساخته شده از فولاد در اشکال مختلفی تولید می شوند. این کپسول ها از نظر برخی ویژگی ها مانند اندازه، طول، وزن، حجم و … متفاوت است. کپسول فولادی 3 و 6 لیتری از پرتقاضاترین انواع هستند. تولید کپسول های فولادی در حجم های مختلف باعث استفاده از این محصول در صنایع مختلف شده است. گازهای ذخیره شده در آنها معمولاً برای مقاصد پزشکی، صنعتی و تحقیقاتی استفاده می شود.

قیمت قابل قبول کپسول فولادی 3 لیتری نسبت به آلومینیوم شامل مقاومت بیشتر کپسول های فولادی در مقایسه با آلومینیوم است. این امر باعث شده است که این محصول به طور گسترده در کاربردهای پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. (بیمارستان ها و مراکز درمانی) مصارف صنعتی (پالایشگاه نفت، پتروشیمی)، صنایع دارویی و غذایی.. و آزمایشگاه (مرکز دانشگاهی و تحقیقاتی) کاربردهای سیلندرهای آلومینیومی شامل صنایع غذایی و آشامیدنی، غواصی و هوافضا می باشد. ذخیره گازهای سوختی مانند پروپان و بوتان و در نهایت اطفای حریق در این کپسول ها امکان پذیر است.

تفاوت بین کپسول فولادی 3 لیتری و آلومینیومی چیست؟

استفاده گسترده از کپسول های گاز در مراکز صنعتی و غیر صنعتی این محصول را به یکی از پرکاربردترین تجهیزات تبدیل کرده است. سیلندرهای گاز نقش مهمی در ذخیره سازی و حمل و نقل انواع گاز دارند. این دستگاه ها از مواد مختلفی ساخته می شوند که مهمترین و محبوب ترین آنها آلومینیوم و فولاد است. کپسول های فولادی و آلومینیومی از نظر وزن، هزینه، خوردگی و انعطاف پذیری قابل مقایسه هستند. در ادامهبه شرح این تفاوت ها می پردازیم:

  • وزن

آلومینیوم فلزی بسیار سبک است که حدود 33 درصد وزن فولاد را دارد. نسبت استحکام به وزن خوب از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این فلز است. از طرفی فولاد ماده ای جامد است و چگالی آن معادل 7800 کیلوگرم بر متر مکعب است.

  • قیمت مقرون به صرفه

فلز آلومینیوم جزو گران ترین فلزات موجود در بازار نیست، اما به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه، قیمت آن افزایش یافته است. از سوی دیگر، فولاد ارزان تر از آلومینیوم است. بنابراین استفاده از کپسول فولادی 3 لیتری مناسب و مقرون به صرفه است.

  • مقاومت در برابر خوردگی

آلومینیوم ذاتاً در برابر خوردگی مقاوم است. قطعات آلومینیومی در محیط های با رطوبت بالا و حتی در محیط های آبی (مانند دریا) بادوام و قابل اعتماد هستند و برای مقاوم ماندن در برابر خوردگی نیازی به فرآیندهای اضافی ندارند. این مشکل فرآیند تولید این فلز را تسهیل کرده است که از آن در برابر خراشیدگی یا سایش در طول زمان محافظت می کند.

از طرف دیگرکپسول فولادی 3 لیتری قادر به تولید لایه سطحی ضد خوردگی نیست. با این حال، برای محافظت از آن در برابر این مشکل، با رنگ متالیک یا روش های دیگر پوشش داده می شود. برخی از آلیاژهای فولادی، مانند فولاد ضد زنگ، به طور خاص برای مقاومت در برابر خوردگی ساخته شده اند.

  • مقاومت در مقابل خوردگی

آلومینیوم بسیار چکش خوار و آسان برای استفاده است. انعطاف پذیری بالای آن به سازندگان اجازه می دهد تا از این فلز برای ایجاد ساختارهای مرکب و پیچیده بدون آسیب رساندن به فلز استفاده کنند. این ویژگی آلومینیوم را به گزینه ای ایده آل برای ریسندگی تبدیل می کند.

فولاد نسبت به آلومینیوم انعطاف پذیرتر است. این مشکل باعث نیاز به توان و انرژی بیشتر برای تولید محصولات مبتنی بر این فلز شده است. در مقایسه با آلومینیوم، محصولات فولادی قوی تر و سفت تر و مقاوم تر در برابر تغییر شکل هستند. از این جهت استاده از کپسول فولادی 3 لیتری با مقاومت بالا در برابر خوردگی بسیار عالی و کاربردی است.

انواع کپسول اکسیژن موجود در بازار

دو نوع کپسول اکسیژن در بازار وجود دارد: فولادی (آهن) و آلومینیومی. هر کدام از این دو نوع کپسول ویژگی های خاص خود را دارند و در مقادیر مختلفی به فروش می رسند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:

  • کپسول های آلومینیومی اکسیژن

این کپسول ها ظاهری شیک و وزن سبک دارند. از ویژگی های این کپسول ها می توان به خورندگی کم و سازگاری بیشتر آنها نسبت به کپسول های فلزی اشاره کرد. این ویژگی ها و وزن کم این نوع کپسول را در مقایسه با کپسول های استیل گرانتر می کند.

  • کپسول اکسیژن فولادی

رایج ترین نوع موجود در بازار کپسول 3 لیتری فولادی می باشد. این تبلت ها از فولاد ساخته شده و وزن بیشتری نسبت به قرص های آلومینیومی دارند. شما می توانید این نوع کپسول را در مقادیر و سایزهای مختلف و با قیمت مناسب خریداری کنید.

نکات ایمنی مهم هنگام استفاده از کپسول فولادی ۳ لیتری

به یاد داشته باشید که پس از پر کردن گاز در این ظروف، باید شیر را کاملا ببندید. از قرار دادن این کپسول ها در زیر نور خورشید یا قرار دادن آنها در دمای بالای 65 درجه خودداری کنید. از استفاده از گریس یا روغن برای روغن کاری شیرها و مهره ها خودداری کنید زیرا ممکن است باعث آتش سوزی شود. همچنین هنگام جابجایی کپسول ها از غلتیدن روی زمین خودداری کنید.

پیشنهاد مطالعه » تفاوت کپسول کامپوزیت و فولادی

بهتر است در هنگام حرکت از کپسول فولادی ۳ لیتری با استفاده از تسمه یا زنجیر آنها را به حالت ایده آل بیاورید و در هنگام بازکردن چنین جعبه هایی مراقب باشید که به بدنه فلزی این کپسول ها آسیبی وارد نشود. در صورت نشتی از استفاده از این محصولات خودداری کنید و بلافاصله این کپسول ها را از خانه خود خارج کرده و با خرده فروش خود تماس بگیرید. فراموش نکنید که این کپسول در کاربردهای زیادی قابل استفاده است.

کلام پایانی

در این مقاله سعی کردیم اطلاعات جامع و کاملی درباره کپسول فولادی ۳ لیتری در اختیار شما قرار دهیم. کپسول فولادی 3 لیتری یکی از وسایلی است که به طور گسترده در ذخیره سازی و انتقال گازهای پرفشار استفاده می شود. این محصول در سایزهای دیگری نیز تولید می شود که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

سیلندرهای فولادی گرانتر از آلومینیوم هستند. کپسول ها در نسخه های بدون درز (یک تکه) و جوش داده شده (جوش داده شده) موجود هستند که یکی از دیگری قوی تر است. قوطی های آلومینیومی مانند سایر قوطی ها ظروفی برای گازهای صنعتی، آزمایشگاهی و پزشکی هستند. از توجه و همراهی شما سپاسگزاریم.